Stefanie Baele startte in 2009 als advocaat aan de balie West-Vlaanderen en bouwde sedertdien een ruime expertise uit op het het familiaal vermogensrecht (erfrecht, heling van erfgoederen, schenkingen, successieplanning, scheidingen van gehuwden en samenwonenden).

Sedert 1 oktober 2022 associeerde Stefanie Baele met het gevestigde advocatenkantoor Brondel & Petitat om voortaan als Advocatenkantoor Brondel, Petitat & Baele (kort BPB advocaten) het aanspreekpunt te zijn voor al uw juridische vragen en geschillen. Wij delen de passie voor het recht om telkens 100% te gaan voor uw zaak, van een klein geschil of bemiddeling tot een omvangrijk, complex pleitdossier. 

Iedereen van ons team is specialist in eigen materie. Door onderlinge nauwe samenwerking vullen wij elkaars kennis aan waardoor wij juridische oplossingen op maat van de cliënt kunnen uitwerken.

De gebundelde ervaring en expertise van 3 generaties.

Al in 1949 legt Mr. Jean Brondel† de eerste fundamenten van het advocatenkantoor. In de jaren '70 gaan schoonzoon mr. Jean-Baptiste Petitat en zoon mr. Paul Brondel bij hem in de leer. Later kiezen ze elk hun eigen pad. Het resultaat: twee succesvolle advocatenkantoren. De kleinkinderen mr. Victor Petitat en mr. Julie Brondel brachten op 1 september 2020 beide kantoren terug samen met het oog op een optimale dienstverlening voor elke cliënt. Met de toetreding van Mr. Stefanie Baele als vennoot bouwt het kantoor verder uit dankzij haar ruime expertise inzake het familiaal vermogensrecht (erfrecht en echtscheidingen).

Het advocatenkantoor Brondel, Petitat & Baele vormt één aanspreekpunt voor uw juridische vragen en geschillen. Het kantoor wordt hierbij ondersteund door een team van gespecialiseerde advocaten-medewerksters.